PechaKucha

Oväntat, personligt och underhållande - det är Pecha Kucha Night Örnsköldsvik. Från och med i vår är det Pia Berggren på OffCoff som har det officiella handslaget att arrangera evenemanget. Pecha Kucha är ett unikt presentationsevent där människor samlas för att lyssna till ett antal presentatörer, dela upplevelsen och umgås under lättsamma former. Spänd förväntan, glädje, allvar, värme och förundran brukar fylla rummet. Ibland finns det ett tema att följa, men lika ofta blandas berättelser om precis allt man kan tänka sig.

Pecha Kucha Night är ett utmärkt tillfälle att skapa nya kontakter och fylla på med inspiration. Det blir garanterat aldrig tråkigt och kanske lämnar du kvällen sugen på att själv berätta din historia nästa gång?

Formatet Pecha Kucha: Pecha Kucha är en unik presentationsteknik där varje inspiratör talar till ett bildspel med 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder. Det ger 6 minuter och 40 sekunder i strålkastarljuset innan det är dags för nästa person. Engagemanget hålls på topp, passionen hamnar i fokus och det korta formatet gör att det ryms många talare under en och samma kväll. Pecha Kucha har sina rötter i Tokyo, namnet är japanska och betyder ljudet av konversation. Eller snick-snack som vi kallar det. Pecha Kucha föddes ur ett behov att hitta en kreativ mötesform med utrymme för inspiration, idéer och passion. I dag finns fenomenet i hundratals städer runt om i världen.

Mer information om enskilda evenemang hittar du på sidan Pecha Kucha Örnsköldsvik på Facebook.

Information om tidigare Pecha Kucha kvällar hittar du på denna länk.  

© Copyright offcoff